Ένταξη σε επενδυτικά προγράμματα – τεχνική υποστήριξη

Ψάχνω Χρηματοδότηση
Μοιράσου το

Η ομάδα του xorafaki.gr θα αναλάβει την δημιουργία του φακέλου και της αίτησης που θα χρειαστεί, προκειμένου να ενταχθείς στο επενδυτικό πρόγραμμα που ταιριάζει στην περίπτωσή σου. Παράλληλα, θα έχεις και όλη την τεχνική υποστήριξη για την εκταμίευση του εγκεκριμένου ποσού. Θα είναι κοντά σου σε κάθε επενδυτική προσπάθεια της επιχείρησής σου για να εξασφαλίσεις την σωστή ανάπτυξή της. 
Η υπηρεσία σου παρέχει :

  • συνεχή ενημέρωση για τα επενδυτικά προγράμματα που σε αφορούν αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις
  • συντάσσει την οικονομοτεχνική μελέτη - μελέτη βιωσιμότητας - ηλεκτρονική υποβολή αίτησης (ανάλογα με το επενδυτικό πρόγραμμα) ώστε να επιτύχεις την καλύτερη βαθμολογία για την έγκριση
  • συμβουλευτική υποστήριξη στην συγκέντρωση των δικαιολογητικών
  • σύνταξη εκθέσεων προόδου, τροποποιήσεων, διαχείρισης του πληροφοριακού συστήματος & των αιτήσεων πληρωμών ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα για την καταβολή της επιχορήγησης.
Επενδυτικά προγράμματα

Βρίσκει για εσένα το επενδυτικό πρόγραμμα που καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο το είδος της επένδυσης που θέλεις να κάνεις. 

Χρηματοδοτικά Σχήματα

Σου προτείνει το πλέον συμφέρoν χρηματοδοτικό σχήμα ώστε να αξιοποιήσεις 100% το πρόγραμμα προς όφελος της επιχείρησής σου.

Σύνταξη & Παρακολούθηση Επενδυτικού Φακέλου

Το xorafaki.gr συντάσσει  την οικονομοτεχνική μελέτη - μελέτη βιωσιμότητας και αναλαμβανει την φυσική και ηλεκτρονική υποβολή αίτησης (ανάλογα με το επενδυτικό πρόγραμμα) ώστε να επιτύχεις την καλύτερη βαθμολογία για την έγκριση. Επίσης, σε υποστηρίζει συμβουλευτικά για την συγκέντρωση όλων των δικαιολογητικών που θα χρειαστείς για την υποβολή.

Έγκριση και Τεχνική Διαχείριση του Έργου

Σου εξασφαλίζει την έγκριση του επενδυτικού σου σχεδίου και την σωστή τεχνική διαχείριση του εγκεκριμένου έργου σου ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η εκταμίευση της επιχορήγησής σου.

 

Η Eικόνα για τη Μελέτη σου Οnline

Με την αγορά της υπηρεσίας δημιουργείς μια προσωπική σελίδα στην οποία έχεις online  πρόσβαση στα στοιχεία που έχεις δώσει για την επιχείρησή σου, στις μελέτες που έχει κάνει το xorafaki για εσένα, στα αποτελέσματα των αναλύσεων σου, καθώς και σε πληροφορίες από το Blog του xorafaki.gr.

Ενημέρωση για Επενδυτικά Προγράμματα

Το xorafaki.gr σε ενημερώνει για επενδυτικά προγράμματα που σε αφορούν. Η customized αυτή υπηρεσία σε βοηθάει να διερευνήσεις τις δυνατότητες χρηματοδότησης της επένδυσής σου.