Καλώς Ήρθες στο Νέο Χωραφάκι σου

xorafaki

Το ανανεωμένο xorafaki.gr είναι δίπλα σου σε κάθε βήμα, με νέες υπηρεσίες για όλα τα στάδια της παραγωγής, από το χωράφι μέχρι το ράφι.

Το xorafaki.gr δημιουργήθηκε πριν από 3μιση χρόνια για να δώσει λύσεις σε ένα ερώτημα που απασχολούσε πολύ κόσμο: «Τι να καλλιεργήσω;». Ο πιο βασικός ρόλος της ομάδας μας ήταν να εκπαιδεύσουμε τους νέους αγρότες στο να δουν την νέα ενασχόληση τους σαν επένδυση, η οποία για να αποδώσει χρειάζεται μια ξεκάθαρη κεντρική ιδέα, καλή έρευνα και επιχειρησιακό πλάνο. 

Η στήριξή σου ήταν άμεση και μεγάλη. Πάνω από 200 άτομα προχώρησαν στην εκμετάλλευση του αγροτεμαχίου τους, είτε ως συμπληρωματικό εισόδημα, είτε ως μόνιμη απασχόληση, έχοντας για οδηγό στα πρώτα βήματα τους την εξατομικευμένη οικονομοτεχνική μελέτη από το xorafaki.gr.

Μαζί με τις πρώτες σοδειές, ήταν η κατάλληλη εποχή να προχωρήσουμε στα επόμενα στάδια της καλλιέργειας. Στο νέο xorafaki.gr μπορείς να βρεις, πέρα από αυτές που παρείχαμε ως τώρα, υπηρεσίες που αφορούν την καλύτερη διαχείριση της καλλιέργειας σου, επισκέψεις των γεωπόνων μας στα χωραφάκια σου και τρόπους αντιμετώπισης σε τυχόν προβλήματά σου, αναλύσεις, online καταγραφή του τετραδίου του παραγωγού, πιστοποίηση, τυποποίηση κι εταιρική ταυτότητα του προϊόντος σου και τεχνική υποστήριξη στην ένταξη σε επενδυτικά προγράμματα που σε αφορούν.

Πριν την Καλλιέργεια – Κατά τη Διάρκεια της Καλλιέργειας – Μετά τη Σοδειά
Το site έχει δομηθεί με αυτή ακριβώς τη λογική. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς εύκολα να καταγράψεις τις ανάγκες σου και να επιλέξεις την υπηρεσία που σου ταιριάζει ανάλογα σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι.

Προσωπική Καρτέλα του Κάθε Χρήστη της Υπηρεσίας
Μέσα στο xorafaki.gr, μπορείς να διατηρήσεις την προσωπική σου σελίδα και να έχεις συγκεντρωμένες εκεί τις μελέτες και τις αναλύσεις σου. Σε συνεργασία με τη βραβευμένη εφαρμογή ifarma, μπορείς μέσα από τη σελίδα σου να διαχειρίζεσαι την εκμετάλλευση σου, να παρακολουθείς και να καταγράφεις τις εργασίες σου, να βλέπεις τα έσοδα – έξοδα σου και να κρατάς ημερολόγιο εργασιών.

Έξυπνη Αναζήτηση των Αγροτικών Μηχανημάτων κι Εργαλείων (Coming Soon)
Σε συνεργασία με το mermix.gr, μπορείς να βρίσκεις αποτελεσματικά τα αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία που χρειάζεσαι.

Xorafaki Blog
Καθημερινή συλλογή αρθρογραφίας, πρωτογενές υλικό, tips για καλλιέργειες, τάσεις γεωργικών προϊόντων, επικαιρότητα για επενδυτικά προγράμματα κι εμπνευσμένες ιστορίες μπορείς να διαβάζεις στο blog του xorafaki.gr

 

Η ενασχόληση με τη γεωργία, η αξιοποίηση κάθε αγροτεμαχίου, κάθε ρίζας, κάθε φυτού επιστρέφει ως φυσιολογική καθημερινή επιλογή, σε έναν ευλογημένο τόπο με σπάταλη φύση.

Καλώς ήρθες, λοιπόν, στον κόσμο του xorafaki.gr!

 

 

Μοιράσου το