Θέλω να Επεξεργαστώ ή / και να Συσκευάσω το Προϊόν μου

Θέλω να Μεταποιήσω - Συσκευάσω το Προϊόν μου
Μοιράσου το

Με την υπηρεσία αυτή θα πάρεις μια μελέτη για την περίπτωσή σου η οποία θα περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ξεκινήσεις αποτελεσματικά την επεξεργασία ή/και την τυποποίηση των αγροτικών σου προϊόντων. 
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να έχεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να υλοποιήσεις την επένδυσή σου χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις για προμηθευτές (π.χ. μηχανολογικού εξοπλισμού), τις νομοθετικές απαιτήσεις, τις αδειοδοτήσεις, τον προυπολογισμό που θα χρειαστείς ώστε να υλοποιήσεις προς όφελός σου την ιδέα σου.

 

Τεχνοοικονομική Μελέτη

Η Μελέτη που θα πάρεις στα χέρια σου θα περιέχει:

 •  Δυνατότητες επεξεργασίας & τυποποίησης των προϊόντων. 
  Θα σου δώσουμε όλες τις δυνατότητες μεταποίησης των προϊόντων σου, αναλύοντας τους τρόπους της κάθε παραγωγικής διαδικασίας ώστε να μπορέσεις να δεις ποιους και πως μπορείς να υποστηρίξεις. Θα αναλυθούν οι κίνδυνοι αλλά και οι ευκαιρίες που εμπεριέχονται σε κάθε πρόταση για την περίπτωσή σου.
 • Ανάλυση κόστους αγοράς και λειτουργίας κτιριακού & μηχανολογικού εξοπλισμού.
  Προκειμένου να βρεις τον καλύτερο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγική σου διαδικασία, θα διενεργήσουμε έρευνα αγοράς για σένα, ώστε να έχεις την συμφερότερη λύση. Παράλληλα, θα σου επισημάνουμε τον τρόπο λειτουργίας των προτεινόμενων μηχανημάτων αλλά και τις ανάγκες τους, ώστε να αποκτήσεις μία ολοκληρωμένη προσέγγιση του νέου σου εγχειρήματος. Επίσης θα σου αναλύσουμε τις απαιτήσεις του κτιριακού εξοπλισμού, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην λειτουργία της μικρής ή μεγάλης μονάδας σου. 
 • Κατάλογος προτεινόμενων επιχειρήσεων μηχανολογικού εξοπλισμού. 
  Στο πλαίσιο επιλογής των μηχανημάτων σου, θα σου κοινοποιήσουμε τις εταιρείες που μπορούν να σου προμηθεύσουν τον μηχανολογικό εξοπλισμό που χρειάζεσαι και σου προτείνουμε, καινούργιο ή μεταχειρισμένο.
 •  Απαιτήσεις σήμανσης τυποποιημένων προϊόντων.
  Λαμβάνοντας υπόψη την ισχύουσα νομοθεσία αλλά και τις απαιτήσεις των διαφόρων αγορών (εσωτερική και εξωτερική), θα σου επισημάνουμε τα ιδιαίτερα σημεία για την σήμανση των προϊόντων σου, τόσο στην ετικέτα όσο και σε οποιαδήποτε άλλα σημεία απαιτείται, ώστε να γνωρίζεις πώς το προϊόν σου μπορεί νόμιμα να καταλήξει στο πιάτο του καταναλωτή. 
 • Ανάλυση κόστους παραγωγής τυποποιημένων. 
  Η ανάλυση κόστους θα περιλαμβάνει όλα τα έξοδα για την κάθε παραγωγική διαδικασία σε ιδία παραγωγή και σε φασόν παραγωγή.
 • Ανάλυση τιμών πώλησης χονδρικής και λιανικής. ​Θα γίνει μία αποτύπωση των τιμών διάθεσης των παραγόμενων προϊόντων σε χονδρική και λιανική πώληση τα τελευταία 3 χρόνια και  μία εκτίμηση των τιμών τα επόμενα 2-5 χρόνια (ανάλογα με το προϊόν).
Ενημέρωση για Επενδυτικά Προγράμματα

Το xorafaki.gr σε ενημερώνει για επενδυτικά προγράμματα που σε αφορούν. Η customized αυτή υπηρεσία σε βοηθάει να διερευνήσεις τις δυνατότητες χρηματοδότησης της ιδέας σου.

Η Eικόνα για τη Μελέτη σου Οnline

Με την αγορά της υπηρεσίας δημιουργείς μια προσωπική σελίδα στην οποία έχεις online  πρόσβαση στα στοιχεία που έχεις δώσει για την επιχείρησή σου, στις μελέτες που έχει κάνει το xorafaki για εσένα, στα αποτελέσματα των αναλύσεων σου, καθώς και σε πληροφορίες από το Blog του xorafaki.gr.