Η Ομάδα

Το xorafaki.gr αναπτύσσεται μέσα από ένα δίκτυο μόνιμου επιστημονικού προσωπικού και εξειδικευμένων εξωτερικών συνεργατών. Στο μόνιμο προσωπικό του βρίσκεις top γεωτεχνικούς (γεωπόνους, τεχνολόγους τροφίμων), κορυφαίους οικονομολόγους, ειδικούς συμβούλους εκπαίδευσης και marketing. Αυτό το πολύπλευρο μείγμα εξειδικευμένης γνώσης και εμπειρίας δίνει τη δυνατότητα στο xorafaki.gr να σου προσφέρει ολοκληρωμένες, αποτελεσματικές, οικονομικά συμφέρουσες κι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Το xorafaki.gr είναι το παιδί της Lotus Business Consulting, συμβουλευτικής εταιρείας που ασχολείται από το 2000 αποκλειστικά με τον αγροδιατροφικό τομέα.  Η ίδια ομάδα που δουλεύει πολύπλοκα projects και μελέτες μεγάλης κλίμακας, ασχολείται με το δικό σου χωραφάκι. Οι λύσεις που σου προσφέρει είναι 100% προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου, δομημένες με επιστημονικά εμπεριστατωμένο know-how, δοσμένες πάντα με απλό και πρακτικό τρόπο. 

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά το Διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008. Η παλέτα της χρωματίζεται από μεγάλα έργα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Μπορείς να δεις τα έργα που έχει αναλάβει.


Μοιράσου το

Η ομάδα

Γιούλη Δοξανάκη, συνιδρύτρια του xorafaki.gr

Γιούλη Δοξανάκη

Ιδρύτρια, Οικονομολόγος

Η Γιούλη φροντίζει οι ιδέες που έχεις για τα χωραφάκια σου να είναι βιώσιμες.

Γιώργος Πανταζόπουλος συνιδρυτής του xorafaki.gr

Γιώργος Πανταζόπουλος

Κείμενο - Επικοινωνία

Ο Γιώργος για χρόνια ξεχαρβάλωνε πληκτρολόγια στα περιοδικά. Τον τελευταίο καιρό σπέρνει τις λέξεις στο xorafaki.gr και φροντίζει να ταξιδέψουν στα αυτιά σου.

Μαρία Blum-Λέκκου

Web Application Analysis & Development

Είναι Ηλ/γος-Μηχ/κος και Μηχ/κος Υπολογιστών (ΕΜΠ), έχει πολύχρονη εμπειρία στο enterprise software & web development και αγαπά πολύ το xorafaki.gr μια που έχει κι αυτή ένα μικρό μποστανάκι με ζαρζαβατικά σε μια άκρη του κήπου της!

Γιάννης Χαλκιάς - Γεωπόνος στο xorafaki.gr

Γιάννης Χαλκιάς

Γεωπόνος

Ο Γιάννης παρακολουθεί τις σύγχρονες εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα διεθνώς και είναι αυτός που σε βοηθάει να καλλιεργήσεις με τις σωστές ενέργειες ώστε να πετύχεις την καλύτερη απόδοση. 

 

Ειρήνη Βενάκη - Γεωπόνος στο xorafaki.gr

Ειρήνη Βενάκη

Γεωπόνος

Είναι γεωπόνος φυτικής παραγωγής με εξειδίκευση στη φυτοπροστασία. Αναλύει τα δεδομένα σου και χτίζει τις καλύτερες δυνατές και πιο κερδοφόρες προτάσεις για σένα. 

 

Ελένη Λέκκου

Ελένη Λέκκου

Project Manager

Η Ελένη ενορχηστρώνει το xorafaki.gr για να μπορεί να αναπνέει σαν online οντότητα. Είναι παθιασμένη με το Ίντερνετ, τα Νέα Μέσα και τη μουσική.

vicky moschonisiotou

Βίκυ Μοσχονησιώτου

Web developer

Είναι Φυσικός, ιδιότητα την οποία επισκίασε από πολύ νωρίς η αγάπη για το web και η ανάγκη τα sites που φτιάχνει να είναι όλο και πιο όμορφα. Οπότε έγινε web developer. Μερικές φορές είναι και δημοσιογράφος.

Μπάμπης Αλεξιάδης - Animation & Media Artist

Μπάμπης Αλεξιάδης

Animation & Media Artist

Η δουλειά του εστιάζεται σε παραδοσιακές τεχνικές animation, όπως το stop frame και το pixilation, με τη χρήση καθημερινών αντικειμένων, σχεδίων, και κολάζ. Βάζει την υπογραφή του στο video του xorafaki.gr για την προώθηση του νέου site.

Μαίρη Κατσώτα

Μαίρη Κατσώτα

Γεωπόνος - Τεχνολόγος Τροφίμων

Η Μαίρη σε βοηθάει στη διαχείριση της γης και των προϊόντων σου πριν και μετά την σοδειά, από το χωράφι έως το ράφι των παραδοσιακών αλλά και των νέων εναλλακτικών καλλιεργειών.  

 

Ιωαννα, γραμματέας στο xorafaki.gr

Ιωάννα Μεσσήνη

Γραμματειακή υποστήριξη

Η Ιωάννα είναι γραμματέας με μεγάλη εμπειρία και συνέπεια στην παροχή υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας και αποδοτικότητας με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σου. 

Πάνος Κονδύλης

Digital Marketing Consultant

Ο Πάνος είναι master στο digital marketing και στον (όχι όσο θα ήθελε) ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τα 2 παιδιά του, τη μουσική και το μπάσκετ.

Κωνσταντίνος Καμπέρης

Graphic Designer

O Κωνσταντίνος παθιάζεται τόσο για το print όσο και για το web design. Από μικρός μέσα στα χωράφια και τα αμπέλια, ονειρεύεται τη στιγμή που θα επιστρέψει ξανά στο δικό του χωραφάκι.

Κωστής Βασιλειάδης

Graphic Designer & Illustrator

Ο Κωστής ορίζει την αισθητική κι ομορφαίνει τις σελίδες του site. Τις ελεύθερες ώρες του φροντίζει τη ζούγκλα στο μπαλκόνι του.